Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti

CORONAVIRUS

SIPOCA AFIR

Agricultură

APIA efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor
19-05-2020

APIA efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Bacău (APIA Bacău) aduce la cunoștința opiniei publice că, începând din data 18 mai 2020, efectuează plățile aferente ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor, pentru cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna februarie a anului 2020.

 

APIA autorizează plățile aferente schemelor de sprijin cuplat   în sectorul vegetal -  Campania 2019
18-05-2020

APIA autorizează plățile aferente schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal - Campania 2019

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Bacău (APIA Bacău) aduce la cunoștința opiniei publice că sâmbătă, 16 mai 2020, a demarat autorizarea la plată a schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal Campania 2019.

 

 

INFORMARE DE PRESĂ -  APIA a dat startul eliberării adeverințelor aferente Campaniei 2020
15-05-2020

INFORMARE DE PRESĂ - APIA a dat startul eliberării adeverințelor aferente Campaniei 2020

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Județean Bacău (APIA Bacău) informează beneficiarii că începând de astăzi, 15 mai 2020, eliberează adeverințe fermierilor care intenţionează să acceseze credite în vederea finanţării activităţilor curente, de la instituţiile bancare și non-bancare care au încheiat convenţii cu APIA.

Mai mult, pentru a respecta în continuare regulile de distanțare socială și pentru a proteja sănătatea personalului propriu și a beneficiarilor, fermierii au posibilitatea de a solicita Agenției eliberarea adeverințelor prin mijloace electronice (telecomunicații). De asemenea, cu acordul fermierului, APIA transmite direct, prin mijloace electronice, instituțiilor bancare și non-bancare adeverințele eliberate.

 

Ajutor de minimis la tomate și în anul 2020
13-04-2020

Ajutor de minimis la tomate și în anul 2020

Vă informăm că în Monitorul Oficial al României Partea I , nr.272 din data de 01.02.2020 , a fost publicată Hotărârea Guvernului nr.248/2020 privind aprobarea schemei  ,, Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate ,, pentru anul 2020 .

Informare fermieri, apicultori pentru prevenirea intoxicatiilor la familiile de albine
08-04-2020

Informare fermieri, apicultori pentru prevenirea intoxicatiilor la familiile de albine

Odata cu declansarea campaniei agricole din anul 2020, pentru prevenirea intoxicatiilor la famiile de albine urmare a efectuarii tratamentelor fitosanitare la culturile agricole, va informam spre stiinta, difuzare si respectare: CODUL DE BUNE PRACTICI ÎN RELAȚIA DINTRE FERMIERI SI APICULTORI.

Înapoi


Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Informare COVID-19