Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti

CORONAVIRUS

SIPOCA AFIR

Telefonul băcăuanului

La nivelul D.G.A.S.P.C.Bacau a fost elaborat proiectul „Telefonul Băcăuanului 0732124150" în contextul pandemiei cu noul coronavirus (COVID - 19) pentru a oferi sprijin emotional si suport membrilor comunitatii din judetul Bacau.
În acest context cu noul coronavirus (COVID - 19) și a instituirii stării de urgență națională de către Președintele României (conform Monitorului Oficial nr. 212 / 16.03.2020), vom susține telefonic toate persoanele vulnerabile de pe cuprinsul judetului Bacau, pe o perioadă de cel puțin 30 de zile.
Pe fondul crizei determinate de coronavirus, izolarea sociala reprezinta cea mai eficienta masura de preventie, oficial recomandata de catre autoritati si specialisti.
Toate persoanele vârstnice, persoanele vulnerabile, persoanele cu dizabilitati sau persoanele carantinate, care necesită un sprijin imediat în urma răspândirii pandemiei cu noul coronavirus (COVID - 19) pot apela la numarul acesta unic de urgenta 0732124150. Specialistii nostri au rolul de a identifica și întrajutora persoanele vulnerabile, mai ales cele vârstnice, pe o perioada de cel puțin 30 de zile, în acord cu starea de urgență națională.
Toate persoanele interesate, pot apela la numărul unic de urgență 0732124150 și la adresa de email sifdgaspc@yahoo.com

Înapoi


Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

Informare COVID-19

Inventarul domeniului public