Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti SIPOCA

Varianta Ocolitoare

PENTRU PERSOANELE CARE  AU SUPRAFETE EXPROPRIATE PENTRU CONSTRUIREA VARIANTEI OCOLITOARE BACAU

 

DATE DE CONTACT

– ing. ALEXANDRU de la CNAIR, 

       alexandruadrian2005@yahoo.com

AFIR

Știri și evenimente

Anunț CRAB
18-11-2019

Anunț CRAB

Primaria Hemeius va informeaza ca suntem in plin proces de predare a retelei de apa catre S.C CRAB S.A. Bacau. In urma discutiilor care au avut loc intre domnul primar si conducerea CRAB, s-a propus si s-a aprobat ca primele 150 de gospodarii din comuna care isi realizeaza caminul de apa si isi monteaza apometru vor fi scutite de intocmirea si plata avizelor necesare racordarii la retea.
Dupa montarea apometrelor, S.C. CRAB S.A. le va sigila, se va incheia contractul de furnizare si se va relua distribuirea apei potabile (in prezent este intrerupta pentru realizarea lucrarilor mentionate anterior).
In concluzie, luni, 18.11.2019, incepand cu ora 14:00, avem rugamintea sa va prezentati la sediul Primariei Hemeius pentru semnarea unui acord de principiu si totodata, informarea asupra tipului de apometru agreat de S.C. CRAB S.A. Bacau.
Va multumim!

Anunț CRAB
11-11-2019

Anunț CRAB

În vederea remedierii avariei apărute pe rețeaua de distribuție apă din satul Fântânele, comuna Hemeiuș, str. Aleea Teilor, se va întrerupe furnizarea apei potabile în satul Fântânele, în data de 12.11.2019, între orele 08:00 - 15:00.

La mulți ani tuturor sarbătoriților ce purtați numele Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril
08-11-2019

La mulți ani tuturor sarbătoriților ce purtați numele Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril

Biserica Ortodoxă sărbătorește în data de 8 noiembrie Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril. Această sărbătoare datează din secolul V, începând cu simpla aniversare a sfințirii bisericii Sfântului Arhanghel Mihail, ridicată la termele lui Arcadius din Constantinopol.

Un călduros "La mulți ani" le urăm tuturor celor care poartă numele Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril!

 

28-10-2019

Ședință ordinară a Consiliului local în data de 30 octombrie 2019, ora 12:00 în sala de ședințe a Primăriei Hemeiuș

În conformitate cu prevederile art. 39 din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală republicată, vă invităm să participați la lucrările ședinței ordinare a Consiliului local în data de 30 octombrie 2019, ora 12:00.

17-10-2019

Anunț public asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu

SC COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACĂU SA, titular al proiectului „ Proiectul Regional de Dezvoltare a infrastructurii de Apă și Apă uzată în județul Bacău, în perioada 2014-2020, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bacău: că este necesară evaluarea impactului asupra mediului și necesită evaluarea adecvată și nu este necesară evaluarea impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată.

Proiectul deciziei de încarare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, din municipiul Bacău, str. Oituz, nr.23, în zilele de luni -joi, între orele 8.00 -16.30 și vineri între orele 8.00 - 14.00 precum și la următoarea adresă de internet: hhtp://anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii la proiectul deciziei de incadrare, in termen de 10 zile de la data publicării anuntului pe pagăna de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Bacău.
Publicul·interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul APM,Bacau în termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agenției pentru Protectia Mediului Bacau.

14-10-2019

Publicație privind delimitarea, numerotarea și sediul secțiilor de votare pentru alegerile prezidențiale

În conformitate cu prevederile art.20 alin.(5), si art. 120 din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatiloro precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente, cu motlificrile si completarile ulterioare, coroborat cu art. 10 din Legea nr.370/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, aducem la cunoștința locuitorilor comunei Vultureni, județul Baciu, delimitarea si numerotarea secțiilor de votare, precum și sediile acestora:

27-09-2019

Anunț pesta porcină

Avand in vedere evolutia dramatica a pestei porcine africane in Romania, pentru prevenirea raspandirii bolii, populatia este obligata sa respecte urmatoarele masuri: 

- Anuntarea imediata a oricarei suspiciuni de boala fie la primarie fie la medicul veterinar; 

- ldentificarea sl inregistrarea tuturor porcinelor la medicul veterinar; 

- Vanzarea si cumpararea de porcine numai din exploatatii libere de boala si numai insotite de documente care sa ateste starea de sanatate a acestora; 

- lnterzicerea folosirii resturilor menajere in hrana porcilor;

- lnterzicerea cresterii porcilor in afara gospodariei, la stani sau in apropierea mediului silvatic;

- Depozitarea gunoiului menajer in spatiile special amenajate, ridicarea si transportul acestuia in conformitate cu dispozitiile legale;

- lnterzicerea depozitarii gunoiului menajer in spatiul silvatic;

20-09-2019

Ședință ordinară a Consiliului local în data de 23 septembrie 2019, ora 12:00 în sala de ședințe a Primăriei Hemeiuș

În conformitate cu prevederile art. 39 din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală republicată, vă invităm să participați la lucrările ședinței ordinare a Consiliului local în data de 23 septembrie 2019, ora 12:00 în sala de ședințe a Primăriei Hemeiuș.

Ordinea de zi a ședinței o regăsiți în fișierul atașat.

 

La multi ani de Sf Maria!
08-09-2019

La multi ani de Sf Maria!

Cu ocazia Nasterii Maicii Domnului vă doresc tuturor sărbătoriților să aveți parte de bucurii şi împliniri!

04-09-2019

Buletin de informare și aplicare Diabrotica Virgifera (Viermele vestic al rădăcinilor de porumb)

Oficiul Fitosanitar Bacău prin compartimentul de prognoză și avertizare a emis buletin de avertizare pentru combaterea dăunătorului Diabrotica Virgifera. Informații despre măsurile de prevenire și combatere găsiți în fișierul atașat.

Înapoi

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Chestionare

Cum apreciati actuala administratie ?

Foarte buna

Buna

Sub asteptari

Votează