Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti

Expropriere VO Bacău

 

PENTRU PERSOANELE CARE  AU SUPRAFETE EXPROPRIATE PENTRU CONSTRUIREA VARIANTEI OCOLITOARE BACAU

 

DATE DE CONTACT

– ing. ALEXANDRU de la CNAIR, 

       alexandruadrian2005@yahoo.com

 

SIPOCAAFIR

Ședintă ordinară a consiliului local în data 25 ianuarie 2018 ,ora 13 ,00 in sala de sedinte a Primariei Hemeius
2018-01-23 14:15:45

Ședintă ordinară a consiliului local în data 25 ianuarie 2018 ,ora 13 ,00 in sala de sedinte a Primariei Hemeius

                      In conformitate cu prevederile art.39 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala republicata,va invitam sa participati la lucrarile sedintei ordinare a consiliului local in data   25 ianuarie  2018 , ora  13 ,00  in sala de sedinte a Primariei Hemeius, cu urmatoarea ordine de zi :

                                

                1.Proiect de hotarare privind aprobarea atribuirii si incheierii contractului de Delegare prin concesionare a gestiunii serviciului de operare a  instalatiilor de deseuri  in judetul Bacau - Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

                   2. Proiect de hotarare privind aprobarea “Studiului de oportunitate pentru delegarea gestiunii activitatii de colectare si transport a deseurilor municipale in municipiul Bacau si                     22 comune limitrofe si a modalitatii de gestiune a serviciului de colectare si transport a deseurilor municipale in Municipiul Bacau si 22 de comune limitrofe ” Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

                    3. Proiect de hotarare privind aprobarea cotizaţiei anuale la patrimoniul

„Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubrizare Bacău” pentru anul 2018. Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

                    4.Proiect de hotarare privind modificarea Anexei nr.1 la Hotararea Consiliului Local nr.70 din 22.11.2010 privind aprobarea Master Planului in sectorul de apa si apa uzata din judetul Bacau,cu modificarile si completarile ulterioare. Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

                      5.Proiect de hotarare pentru aprobarea cotizatiei anuale la patrimoniul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Bacau – ADIB.  Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

                       6.Proiect de hotarare privind aprobarea retelei scolare pentru unitatile de invatamant  inregistrate in Unitatea Administrativ Teritoriala HEMEIUS,judetul Bacau in anul scolar 2018/2019. Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

                     7. Proiect de hotarare privind insusirea modificarilor intervenite in inventarul domeniului public al comunei Hemeius,judetul Bacau. Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

                      8.Proiect de hotarare privind modificarea si completarea hotararii Consiliului Local nr.  98 din 20.12.2017 pentru aprobarea impozitelor si taxelor locale  si alte taxe asimilate acestora, nivelurile pentru valorile impozabile precum si amenzile aplicabile in anul fiscal 2018. Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

                       9.DIVERSE

 

 

Secretar comuna ,

ADINA-CAMELIA  CIUCHI

 

Pentru comisii : 23.01.2017,ora.............  ­ toate comisiile isi vor desfasura activitatea in sala de sedinte a primariei .

Înapoi


Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Chestionare

Cum apreciati actuala administratie ?

Foarte buna

Buna

Sub asteptari

Votează