Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti

Transport public local în Zona Metropolită Bacău

descarcă chestionar de mobilitate

 

Serviciul de urgență 112

INFORMARE

Ajutoare de încălzire sezonul rece 2021-2022


CORONAVIRUS

SIPOCAAFIR

S-a semnat contractul de lucrări pentru construirea trotuarului pe Drumul Județean (DJ) 119B, sau Varianta Hemeiuș - Mărgineni.
2022-09-15 12:54:04

S-a semnat  contractul de lucrări pentru construirea trotuarului pe Drumul Județean (DJ) 119B, sau Varianta Hemeiuș - Mărgineni.
”Vin cu o veste bună și foarte așteptată de mulți dintre dumneavoastră: am semnat deja contractul de lucrări pentru construirea trotuarului pe Drumul Județean (DJ) 119B, sau Varianta Hemeiuș - Mărgineni.
Concret, vom construi trotuar pe o lungime de aproape 6 kilometri, de la intersecția cu drumul spre Fântânele și până la cea cu drumul spre Piatra Neamț.
Licitația a fost câștigată de firma Trust GP, iar valoarea contractului este de 1,85 milioane lei (inclusiv TVA).
Așa cum am mai spus, DJ 119 era al Consiliului Județean. Deci Primăria nu putea face o lucrare pe un teren care nu îți aparținea. Așa că, încă din mandatul trecut, am început negocierile pentru a prelua în administrarea comunei Hemeiuș acest drum. Am avut parteneri de discuție bine intenționați, care au acceptat cererea noastră, dar după întocmirea unei documentații foarte stufoase.
Vă mai spun atât: am promis că voi face această lucrare și mă țin de cuvânt. Acum va crește siguranța tuturor celor care folosesc acest drum, mai ales bătrâni și copii, în condițiile traficului rutier din ce în ce mai intens.”
Înapoi


Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Protecția consumatorului

Recomandări caniculăRomânii au Talent

Plăți online

Grafic de colectare deșeuri

Legea 17/2014

 

Ordin nr.311 din 2020

 

Informare COVID-19

Inventarul domeniului public